DUBROVNIK HOTELS
  All information about Dubrovnik Hotels in one place. Find and book your hotel in Dubrovnik directly with the local experts.
  Naslovna     Mapa hotela     Dubrovnik Hotels video     Dubrovnik     Slike Dubrovnika     Hrvatska     Izleti     Transferi     Linkovi     Kontakti     Sitemap  
 
English Hrvatski Deutsch Spain Russian
>> Dubrovnik hoteli
Cavtat hoteli
Korčula hoteli
Mljet i Elafitski otoci hoteli
Dubrovnik i okolica hoteli


Online Booking

Arrival date:

Nights:

Access key (optional)

Change/Cancel reservation »


Hotel Kazbek

Znalci kažu da je Dubrovnik najljepši u rujnu. Vrijeme je prekrasno, more je toplo a gradom više ne vladaju ljetne gužve – idealno vrijeme da iznova otkrijete neprolaznu ljepotu Dubrovnka.


 Boutique hotel Kazbek poziva Vas da posjetite Dubrovnik u rujnu.

Znalci kažu da je Dubrovnik najljepši u rujnu. Vrijeme je prekrasno, more je toplo a gradom više ne vladaju ljetne gužve – idealno vrijeme da iznova otkrijete neprolaznu ljepotu Dubrovnka.


Za rujan je Hotel Kazbek pripremio posebne, promotivne cijene:

Dvokrevetna soba  250,00 EUR dnevno

Jednokrevetna soba 200,00 EUR dnevno

Cijene su po sobi, dnevno na bazi noćenja sa doručkom. PDV i boravišna pristojba su uključeni u cijenu.

Uz ove posebne cijene smještaja, gosti hotela imaju i popust od 20% u hotelskom A la carte restoranu gdje možete uživati u vrhunski pripremljenim specijalitetima hrvatske kuhinje.
 


Hotel Kazbek
Hotel KazbekZnalci kažu da je Dubrovnik najljepši u rujnu. Vrijeme je prekrasno, more je toplo a gradom više ne vladaju ljetne gužve – idealno vrijeme da iznova otkrijete neprolaznu ljepotu Dubrovnka.

Importanne Resort
Importanne ResortAko žudite za mirnijim i opuštajućim odmorom, tada je Importanne Resort pravi izbor za Vas. Od sada, možete boraviti u hotelima Neptun i Ariston po još povoljnijim cijenama.

Dubrovnik Palace
Dubrovnik PalaceOpustite se i uživajte u jednom od ponajboljih hrvatskih luksuznih Resort&Spa hotela – Hotelu Dubrovnik Palace. Hotel Dubrovnik Palace odobrava dodatni popust od 10% za sve rezervacije potvrđene do kraja rujna.

Pucic Palace
Pucic PalaceUživajte u profinjenom luksuzu boutique Hotela Pucić Palace, smještenog u samom centru Dubrovnika – povijesnoj jezgri. Pucić Palace je svakako hotel za nezaboravan odmor, a sad imate i mogućnost rezevacije smještaja po posebnoj, “Last minute” cijeni.

Hotel MORE
Hotel MORELuksuzni Hotel More nudi više posebnih ponuda i paketa. Izaberite jedan i rezervirajte ga odmah po posebnoj “Last minute” cijeni.

DubrovnikHotels.info - Dubrovnik Hotels - Central Booking Service