DUBROVNIK HOTELS
  All information about Dubrovnik Hotels in one place. Find and book your hotel in Dubrovnik directly with the local experts.
  Naslovna     Mapa hotela     Dubrovnik Hotels video     Dubrovnik     Slike Dubrovnika     Hrvatska     Izleti     Transferi     Linkovi     Kontakti     Sitemap  
 
English Hrvatski Deutsch Spain Russian
>> Dubrovnik hoteli
Cavtat hoteli
Korčula hoteli
Mljet i Elafitski otoci hoteli
Dubrovnik i okolica hoteli


Online Booking

Arrival date:

Nights:

Access key (optional)

Change/Cancel reservation »


FORBES: HRVATSKA 20. NA POPISU EKOLOŠKI NAJČIŠĆIH ZEMALJA SVIJETA

Američki magazin Forbes objavio je ovih dana popis ekološki najčišćih zemalja svijeta, prema indeksima utvrđenim na sveučilištima Yaleu i Columbiji, na kojem je Hrvatska zauzela 20. mjesto, a prvo mjesto u regiji istočne Europe i srednje Azije.

S Indeksom ekoloških rezultata (EPI) 84.6 od mogućih 100, Hrvatska zauzima 20. mjesto u svijetu na popisu ekološki najčišćih zemalja, koji predvode Švicarska i skandinavske zemlje, a među prvih 20 je 14 europskih zemalja.

Centar za međunarodnu znanstvenu informacijsku mrežu sveučilišta Columbije i Centar za ekološko pravo i politiku sveučilišta Yalea razvili su Indeks ekoloških rezultata (EPI) kako bi istaknuli najčišće zemlje, te dali onima koji zaostaju mjerila za napore kojima mogu poboljšati vlastiti okoliš i zdravlje svojih građana i turista koji ih posjećuju.

Izvor: www.tzdubrovnik.hr


FORBES: HRVATSKA 20. NA POPISU EKOLOŠKI NAJČIŠĆIH ZEMALJA SVIJETA
FORBES: HRVATSKA 20. NA POPISU EKOLOŠKI NAJČIŠĆIH ZEMALJA SVIJETA Američki magazin Forbes objavio je ovih dana popis ekološki najčišćih zemalja svijeta, prema indeksima utvrđenim na sveučilištima Yaleu i Columbiji, na kojem je Hrvatska zauzela 20. mjesto, a prvo mjesto u regiji istočne Europe i srednje Azije.

POSEBNA PONUDA ZA HOTEL GRAND VILLU ARGENTINU I HOTEL CROATIU
POSEBNA PONUDA ZA HOTEL GRAND VILLU ARGENTINU I HOTEL CROATIUImate par slobodnih dana i želite negdje otputovati? Naš prijedlog je Hotel Grand Villa Argentina u Dubrovniku ili Hotel Croatia u Cavtatu.

UKIDANJE VIZA ZA DRŽAVLJANE RUSIJE I UKRAJINE
UKIDANJE VIZA ZA DRŽAVLJANE RUSIJE I UKRAJINEGrađani Rusije i Ukrajine u Hrvatsku će od 1. svibnja do 31. listopada ove godine moći ulaziti bez viza, odlučila je hrvatska Vlada na svojoj sjednici od 09.travnja 2009.

GREEN ROOM - MJESTO ZA VAS
GREEN ROOM - MJESTO ZA VASAko ste u potrazi za lijepim suvenirom koji će Vas trajno podsjećati na Vaše ljetovanje i boravak u Dubrovniku ili jednostavno želite vidjeti mjesto koje je izvan standardnih turističkih ruta, Green Room je savršeno mjesto za vas.

JESTE LI ZNALI...
JESTE LI ZNALI......da se u Dubrovniku nalazi polovica svih hrvatskih hotela sa pet zvjezdica? Od ukupno 18 najviše rangiranih hrvatskih hotela, 9 ih se nalazi u Dubrovniku što je samo još jedna potvrda Dubrovnika kao vodeće turističke destinacije u Hrvatskoj.

ZA LJUBITELJE RONJENJA
ZA LJUBITELJE RONJENJADubrovnik je u sportskom smislu prije svega poznat kao grad plivanja, vaterpola i ostalih sportova na vodi, no zadnjih nekoliko godina povećan je i interes za ronjenjem, i među turistima i među domaćim stanovništvom.

DOŽIVITE SVOJU PRIČU NA LOKRUMU
DOŽIVITE SVOJU PRIČU NA LOKRUMUDubrovčani su jedva dočekali prvu vožnju na svoj omiljeni otok, a koliko je bilo lijepo, najbolje je da se uvjerite sami, posjetite ovaj rajski otok i osjetite dio Lokrumske priče...jer doći u Dubrovnik, a ne posjetiti Lokrum je doista grijeh.

ZA USKRS SUNČANO NA DUBROVAČOM PODRUČJU
ZA USKRS SUNČANO NA DUBROVAČOM PODRUČJUUkoliko ste se odlučili posjetiti Dubrovnik za vrijeme Uskršnjih praznika, evo jedne dobre vijesti. U dane oko Uskrsa očekuje se sunčano vrijeme s visokim temperaturama zraka.

DUBROVAČKI RECEPTI
DUBROVAČKI RECEPTIAko želiš vidjeti kako jedan narod zaista živi, pođi na tržnicu, uđi ravno u trbuh grada i pomiriši, dotakni i na nepcu osjeti hranu koja im se svakodnevno nađe na obiteljskom stolu.

FESTA OD KAMENICA U DUBROVNIKU
FESTA OD KAMENICA U  DUBROVNIKUKamenice su jedan od poznatijih afrodizijaka, a stonske kamenice su svakako najbolje i najpoznatije među njima.


DubrovnikHotels.info - Dubrovnik Hotels - Central Booking Service