DUBROVNIK HOTELS
  Book hotel rooms at the official Dubrovnik Hotels site. It is always better to get suggestions and book directly with the locals.
  Naslovna     Mapa hotela     Dubrovnik Hotels video     Dubrovnik     Slike Dubrovnika     Hrvatska     Izleti     Transferi     Linkovi     Kontakti     Sitemap  
 
English Hrvatski Deutsch Spain Russian
>> Dubrovnik hoteli
Cavtat hoteli
Korčula hoteli
Mljet i Elafitski otoci hoteli
Dubrovnik i okolica hoteli


Online Booking

Arrival date:

Nights:

Access key (optional)

Change/Cancel reservation »


POSEBNA PONUDA ZA HOTEL GRAND VILLU ARGENTINU I HOTEL CROATIU

Imate par slobodnih dana i želite negdje otputovati? Naš prijedlog je Hotel Grand Villa Argentina u Dubrovniku ili Hotel Croatia u Cavtatu.

Tijekom svibnja ove godine Hoteli Grand Villa Argentina u Dubrovniku i Hotel Croatia u Cavtatu imaju posebne ponude za vikend aranžmane, te petodnevne boravke u jednom od ova dva poznata hotela Dubrovačke riviere.

Svi aranžmani uključuju boravak u jednom od hotela na bazi noćenje/doručak; dolazni i odlazni transfer od Aerodroma do hotela; masažu u hotelskom spa centru, te popust od 20% u hotelskom a la carte restoranu. Cijene su od 327 EUR po osobi.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate mailom na sales@dubrovnik-hotels.info  ili na telefon +385 (0)20 436846


FORBES: HRVATSKA 20. NA POPISU EKOLOŠKI NAJČIŠĆIH ZEMALJA SVIJETA
FORBES: HRVATSKA 20. NA POPISU EKOLOŠKI NAJČIŠĆIH ZEMALJA SVIJETA Američki magazin Forbes objavio je ovih dana popis ekološki najčišćih zemalja svijeta, prema indeksima utvrđenim na sveučilištima Yaleu i Columbiji, na kojem je Hrvatska zauzela 20. mjesto, a prvo mjesto u regiji istočne Europe i srednje Azije.

POSEBNA PONUDA ZA HOTEL GRAND VILLU ARGENTINU I HOTEL CROATIU
POSEBNA PONUDA ZA HOTEL GRAND VILLU ARGENTINU I HOTEL CROATIUImate par slobodnih dana i želite negdje otputovati? Naš prijedlog je Hotel Grand Villa Argentina u Dubrovniku ili Hotel Croatia u Cavtatu.

UKIDANJE VIZA ZA DRŽAVLJANE RUSIJE I UKRAJINE
UKIDANJE VIZA ZA DRŽAVLJANE RUSIJE I UKRAJINEGrađani Rusije i Ukrajine u Hrvatsku će od 1. svibnja do 31. listopada ove godine moći ulaziti bez viza, odlučila je hrvatska Vlada na svojoj sjednici od 09.travnja 2009.

GREEN ROOM - MJESTO ZA VAS
GREEN ROOM - MJESTO ZA VASAko ste u potrazi za lijepim suvenirom koji će Vas trajno podsjećati na Vaše ljetovanje i boravak u Dubrovniku ili jednostavno želite vidjeti mjesto koje je izvan standardnih turističkih ruta, Green Room je savršeno mjesto za vas.

JESTE LI ZNALI...
JESTE LI ZNALI......da se u Dubrovniku nalazi polovica svih hrvatskih hotela sa pet zvjezdica? Od ukupno 18 najviše rangiranih hrvatskih hotela, 9 ih se nalazi u Dubrovniku što je samo još jedna potvrda Dubrovnika kao vodeće turističke destinacije u Hrvatskoj.

ZA LJUBITELJE RONJENJA
ZA LJUBITELJE RONJENJADubrovnik je u sportskom smislu prije svega poznat kao grad plivanja, vaterpola i ostalih sportova na vodi, no zadnjih nekoliko godina povećan je i interes za ronjenjem, i među turistima i među domaćim stanovništvom.

DOŽIVITE SVOJU PRIČU NA LOKRUMU
DOŽIVITE SVOJU PRIČU NA LOKRUMUDubrovčani su jedva dočekali prvu vožnju na svoj omiljeni otok, a koliko je bilo lijepo, najbolje je da se uvjerite sami, posjetite ovaj rajski otok i osjetite dio Lokrumske priče...jer doći u Dubrovnik, a ne posjetiti Lokrum je doista grijeh.

ZA USKRS SUNČANO NA DUBROVAČOM PODRUČJU
ZA USKRS SUNČANO NA DUBROVAČOM PODRUČJUUkoliko ste se odlučili posjetiti Dubrovnik za vrijeme Uskršnjih praznika, evo jedne dobre vijesti. U dane oko Uskrsa očekuje se sunčano vrijeme s visokim temperaturama zraka.

DUBROVAČKI RECEPTI
DUBROVAČKI RECEPTIAko želiš vidjeti kako jedan narod zaista živi, pođi na tržnicu, uđi ravno u trbuh grada i pomiriši, dotakni i na nepcu osjeti hranu koja im se svakodnevno nađe na obiteljskom stolu.

FESTA OD KAMENICA U DUBROVNIKU
FESTA OD KAMENICA U  DUBROVNIKUKamenice su jedan od poznatijih afrodizijaka, a stonske kamenice su svakako najbolje i najpoznatije među njima.


DubrovnikHotels.info - Dubrovnik Hotels - Central Booking Service