DUBROVNIK HOTELS
  All information about Dubrovnik Hotels in one place. Find and book your hotel in Dubrovnik directly with the local experts.
  Naslovna     Mapa hotela     Dubrovnik Hotels video     Dubrovnik     Slike Dubrovnika     Hrvatska     Izleti     Transferi     Linkovi     Kontakti     Sitemap  
 
English Hrvatski Deutsch Spain Russian
>> Dubrovnik hoteli
Cavtat hoteli
Korčula hoteli
Mljet i Elafitski otoci hoteli
Dubrovnik i okolica hoteli


Online Booking

Arrival date:

Nights:

Access key (optional)

Change/Cancel reservation »


NOVOST IZ ZRAČNE LUKE DUBROVNIK - ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZGRADE B

Završetak krovnih radova na rekonstrukciji zgrade B Zračne luke Dubrovnik bio je povod za poziv novinarima i obilazak buduće najmodernije zračne luke u regiji.

Završetak krovnih radova na rekonstrukciji zgrade B Zračne luke Dubrovnik bio je povod za poziv novinarima i obilazak buduće najmodernije zračne luke u regiji. Od prijašnjih oko 13 tisuća četvornih metara, dubrovačka Zračna luka će se nakon obnove utrostručiti i “narasti” na 42 tisuće četvornih metara pa će apsolutno zadovoljiti sve potrebe putnika.  

Direktor Zračne luke Dubrovnik Tonći Peović sa zadovoljstvom je istaknuo kako je cjelokupna rekonstrukcija Zračne luke obavljena do sada bez kreditnih zaduženja, što znači da su u dosadašnju obnovu uložili jedino vlastita sredstva. Za nastavak radova i rekonstrukciju cijele Zračne luke koristit će se sredstva pristupnih fondova za koje u potpunosti zadovoljavaju uvjete te vlastitih kredita koji ih uopće neće opterećivati u daljnjem radu.
 
Izvor: www.tzdubrovnik.hr
 


NOVOST IZ ZRAČNE LUKE DUBROVNIK - ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZGRADE B
NOVOST IZ ZRAČNE LUKE DUBROVNIK - ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ZGRADE BZavršetak krovnih radova na rekonstrukciji zgrade B Zračne luke Dubrovnik bio je povod za poziv novinarima i obilazak buduće najmodernije zračne luke u regiji.

HOTEL HILTON IMPERIAL PROGLAŠEN NAJBOLJIM POSLOVNIM HOTELOM U HRVATSKOJ
HOTEL HILTON IMPERIAL PROGLAŠEN NAJBOLJIM POSLOVNIM HOTELOM U HRVATSKOJHotel Hilton Imperial Dubrovnik proglašen je najboljim poslovnim hotelom u Hrvatskoj u 2009., a po izboru Businees Destination magazina, jednom od vodećih tiskovina specijaliziranih za poslovna putovanja.

JEDINSTVENO VIP SHOPPING ISKUSTVO U DUBROVNIKU
JEDINSTVENO VIP SHOPPING ISKUSTVO U DUBROVNIKUExcelsior Hotel and Spa i Maria Concept Store nude jedinstveno VIP shopping iskustvo u Dubrovniku, koje uključuje luksuzni smještaj, poklon vaučer za kupnju, VIP tretman..

LIBERTAS FILM FESTIVAL
LIBERTAS FILM FESTIVALLibertas Film Festival održat će se od 26. do 30. lipnja, a u svom jubilarnom izdanju donosi i jedan novitet - postaje Outdoor Festival i svi filmovi će biti prikazani pod dubrovačkim zvjezdanim nebom.

USKRŠNJI SAJAM U DUBROVNIKU
USKRŠNJI SAJAM U DUBROVNIKUTuristička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pripremila je niz prigodnih programa od Cvjetnice do Uskrsnog ponedjeljka. Svakako najzanimljiviji dio programa je Uskrsni sajam

VALAMAR NASTAVLJA S RAZVOJEM DJEČJEG PROGRAMA
VALAMAR NASTAVLJA S RAZVOJEM DJEČJEG PROGRAMATuristička grupacija Valamar pokrenula je dječje internetske stranice pod nazivom Maro web i tako postao prvi hotelijer u Hrvatskoj koji je svojim najmlađim gostima omogućio posebne web stranice s dječjim sadržajima.

LIBERTAS RIXOS SPREMAN ZA NOVI PEUGEOT
LIBERTAS RIXOS SPREMAN ZA NOVI PEUGEOTU hotelu Libertas Rixos će biti predstavljeni novi Peugeotovi modeli 308 CC i 3008 -crossover zbog kojih se od 6. travnja do 9. svibnja u Dubrovniku očekuje oko tisuću novinara iz 45 zemalja svijeta

GRAD DUBROVNIK U AKCIJI SAT ZA ZEMLJU
GRAD DUBROVNIK U AKCIJI SAT ZA ZEMLJUSat za zemlju naziv je akcije kojoj se u subotu 28. ožujka 2009. priključio i Grad Dubrovnik tako što je na sat vremena, od 20:30 do 21:30 isključio dekorativnu rasvjetu zidina, kao i javnu rasvjetu u pojedinim dijelovima.

HOTEL CROATIA PONOVNO OTVOREN
HOTEL CROATIA PONOVNO OTVORENNakon zimske pauze, hotel Croatia proteklog je tjedna otvorio svoja vrata za prve ovosezonske goste te tijekom travnja spremno očekuje goste nekoliko međunarodnih konferencija i seminara.

DUBROVNIK - NAJBOLJA MEDITERANSKA LUKA U 2008. GODINI
DUBROVNIK - NAJBOLJA MEDITERANSKA LUKA U 2008. GODINILuka Dubrovnik proglašena je za najbolju mediteransku luku u 2008. godini. Dodjela nagrada je održana u Malagi, Španjolska, 19. veljače 2009.


DubrovnikHotels.info - Dubrovnik Hotels - Central Booking Service